semester

sista dag idag. återkomma till jobbet imorgon efter tre veckors semester. på fredag har jag semester igen, bara en vecka då jag åker till polen och tjeckien.

sen dess åkte jag o älsklingen till norrland, där slöade vi bara oss. åkt mycket med fyrhuligsmotorcykel, arbetat i trädgården (nyblivande trädgårdsmästare) :) hehe.
skönt att behöva komma ut från "all stressen" här i stockholm. ingen koll på mobil, tv och datorn. ja, det behövdes. ;)
 
i fredags hade cissi förfest, många kom. hade jättetrevligt, några nya ansikten från vänersborg och örebro kom dit också. en massa prat och många bilder togs det också, som vanligt haha :D efter det drog jag, nea och peppe till club mera. där dansade vi loss och pratade/skrattade. sedan skulle vi till lab men det var mycket folk i kön, vi kom aldrig in så skitade vi i det och åkte hem vid nåt fyra tiden. en jätterolig kväll! tack för allt, ni mina! <3

igår kväll träffade jag mina söta nea och cissi. såg 'she´s the man' på bion - jättesöt, rolig o bra film!

idag var jag på långholmsbadet med nea o jocke, stannade där i ett par timmar sedan drog jag o mötte johan på tåget, åkte till hans mamma och åt middag. efter det åkte jag hem o johan till jobbet. blir ensam igen i natt. :( jag <3 dig, johan!!

den kommande veckan: jobba, klippa mig, träffa vänner, mamma kommer hit på besök, tvätta kläder och packa. på fredag kl 12:00 bär det iväg till polen. :) *längtar*


ha det bra så länge och god natt på alla nyfikna bloggare :P


här kommer bilderna från norrland och festen :)

     

                        


pigg och rastlös nu,

så varför inte skriva lite här på blogg. mer än en månad sen jag uppdaterade blogg sist. ni förstår nog varför? orsakensommar och det underbara vädret :)
vem vill sitta framför datorn o skriva... när det är så fint därute. svenska sommar är ju kort! så passa på va ute mycket när det är soligt ;)  

idag har jag och johan tagit det lugnt, ute och promenerat i brunnsviken och handlat lite mat. senare på kvällen stack johan till jobbet (nattpass) och jag träffade nea, var på bio och såg 'just my luck' - bra och rolig.

har semester nu i andra veckan. men före semester har jag bara jobbat, solat&badat mycket, varit med underbara vänner, varit på tanjas studentdag i finland och på 30 årsfest, kollat o hejat på sverige i VM-fotboll och det vanliga.

nu under snart två veckors semester: solat&badat o njutit av det svenska sommarvädret, varit med underbara vännerna, älsklingen, sovit hos mamma i södertälje, ätit jättegoda middag hemma hos brorsan och passat theo. ;) varit på landet och löst kryss.

sedan resten kvar av min semester ska jag bege mig till norrland med johan och hans pappa. johans farmor bor där.... ska också till utomlands men inte till de sol&bad platserna utan städer - polen och tjeckien som SDF&SDUR ordnat 8 dagars resa, ska besöka olika platser, blandat annat till auschwitz, krakow, prag osv. ser fram emot den resan. ca 50 personer från 18 uppåt till 70 år, som ska med på resan.

great, nu gäspar jag och börjar bli trött. :) ska snabbt lägga några bilder som tagits under sommar... :P


    
- tanjas studentdag

   
på mikkos 30 årsfest
   

            
- theo och jag

   
- golfrundan men jag spelade inte utan johan och hans pappa.



nu ropar john blund efter mig, så dags att gå till sängs. ;)


god natt och ha en fortsatt glad sommar!