datorlös

laptopen är "död" nu tror vi. skärmen är helt svart så det inte går att kunna se nåt på skärmen. :( ska nog lämna in den på nån service o ev laga den.
vet inte hur länge vi kommer att va utan den men vi är inte såå beroende av den, som tur är. hehe. än så länge kollar jag email, blogg bdb etc på jobbet. i julen ska jag nog köpa ny laptop till mig. 

min lilla nässnuva vill inte ge sig! har varit snuvig i mer än en vecka nu. succk! less på att snuvan rinner.

VILL HA
 men det finns inte på IKEA längre nu. :´(
vet ni vilka affärer som säljs de såna borden??? vore otroligt tacksam om ni talar om vilka affärer eller ni vet någon som har det hemma som vill sälja det.

usch vilket väder nu!! regn grått regn grått regn grått!! vill ha VITT och LJUST ute! :P läste i aftonbladet att det ska bli minusgrader i hela helgen *jippi* förhoppningsvis kommer SNÖ snart oxå! :)


QUIZ


http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811180319077566&a=1&


svara gärna på frågorna! ska bli kul o se hur mycket ni känner mig. :P



bilder



 
de två bilderna är mina favorit bilder just nu o den sista bilden är bara för skön... ;P

                    

lustigt

nog är att världen är pi stor men samtidigt är den på nåt sätt liten, ska berätta varför..

igår lade jag in en annons på blocket o  15 min fick jag mail från en kvinna som var intresserad av hyllan o kan hämta den redan på söndag. oj, så snabbt tänkte jag. trodde att det skulle dröja lite men bara bra tänkte jag också. :)
jag sa till henne att hyllan är hennes nu o hon kan hämta den när hon vill. hon kommer hem från malmö på sön o hör av sig vilken tid hon kommer osv. jag hyff berättade att jag o min sambo är döva så vi får använda papper+penna vid kommunikation. då sade hon "inget problem, vi är också döva".

en sak till om vi nu gissar på rätt person, värre lustigt är att kvinnans make tränar samma lag i futsal som edward. vilken värld!!! hehe
tusentals folk kollar på blocket varje dag o just en döv kvinna köper min hylla! sjukt.. :D

har laddat bilder i bilddagboken o orkar inte ladda upp bilder här. ni som inte är medlem där, får gästlösenord från mig per mail. jag ger inte ut det till vem som helst, bara dom som jag känner o kan lita på att dom inte ger ut lösen vidare till andra..

är ensam hemma hela kvällen idag, E är hos sin kompis o spelar poker. ibland skönt att va mig själv en stund. ;)

kram på er alla!

blocket

har lagt in en annons på blocket nyss. soffbord och tvbänk ska säljas. kolla dit http://www.blocket.se/vi/19072218.htm?ca=11_s
vill ha lite nytt i vardagsrummet. ;)
malm byrå i ekfaner med 6 lådor och vit expedit bokhylla inhandlades på ikea i lördags.


köpte också en massa ljus, 4 vävdkorgar till bokhyllan. vill också handla julsaker men det får vänta till nästa lön i november. vill pyssla julsaker o kunna känna julstämning hemma redan nu. skynda till 30 nov!! :D

min elev har kräkts idag och hoppas jag inte blir smittad. ej trevligt att va magsjuk. :S såg fram emot att spela bowling med eleven imorgon men dessvärre blev den sjuk. :(
ohh, sköönt att det är fredag imorgon som jag sett fram emot jättemycket under veckan. ska till mamma på lörd med e o äta middag.

göra nåt kul i helgen?


ikea+bio

är på jobbet nu o längtar till kl fyra då slutar jag o skyndar mig hem. massa puss+mys med e på soffan, vi gör det alltid efter vi kommit hem från jobben. ;) ska göra hemgjord hamburgarkött med bröd+sallad+avocadoröra. smakens!
sen bio med kompisar ikväll. tror det blir saw 5. vet att filmen är kass men ändå måste jag se den. "tradition", låter löjligt vet jag... men.. :) ej sett saw 1 ännu men vet ungefär vad den handlar om, några kompisar berättade lite om ettan.



imorgon ska jag, min mamma o e åka dit o handla. älskar IKEA! kan gärna va där i flera timmar men tror ej att min mamma o e vill det imorgon. :D 
gör det hellre med tjejkompisar. sen ska vi också storhandla mat. ska bli skönt att stoppa in i kyl- och frysskåpen med full av maten. kylskåpet blir ganska ofta tomt snabbt, gissa vem som "äter upp allt" ;) möss ska oxå inhandlas.. till meake.
hoppas på ett fint väder på söndag - då cache!
ha en mys fredag!