helg o småsjuk

helgen var bra o lugn. vilket behövdes :) i fredags var jag på bio med min underbara nea o tittade på den andra systern boleyn.

 bra film, ger den 4 av 5. 

ibland sugen på att leva i den tiden som i filmen. fester på slottet, bära fina klänningar och allt. ;) 
efter bion tog vi en promenad tillbaka till stan o senare åkte vi tbana hem till neas farföräldrars lgh. lite snack blev det innan jag åkte hem.

i lördags var vädret kanon, pirrades kroppen av solglädjen. jag o edward begav oss ut till djurgården & gamla stan o letade efter caches. sju st caches hittades! :) hann också med lite fika på waynes coffee. efter fem timmars promenad+caches letande började våra ben bli trötta o ryggar värkte. drog hemåt o lagade en god middag, kyckling gratäng. väl på soffan slumrade vi då o då. redan vid tio tiden somnade vi gott på sköna sängen.

bitti på söndagsmorgon träffade jag nea och kollade på höstens första innebandy match, edward var med o spelade. dom vann med 7-5.. :)  regn o regn o återigen regn hela söndagen :( men ändå var det mysigt att bara va hemma o myste med edward på soffan. edward är för SKÖN att vara med!! :) kollade på taken.

 - 5 av 5 sjukt så bra film! jag satt liksom fastklistrad på soffan o glodde koncentrat på den.

nu efter helgen har jag dessvärre blivit förkyld :( :( jobbigt att va det. nyser massa gånger igår o idag. igår kväll efter stan med edward kom jag utmattande hem o orkade knappt göra nåt. tänkte träna bodystep men nej. man inte ska träna när man är förkyld lr ont i halsen för annars blir man aldrig riktigt frisk senare. kroppen behöver vila. så låg jag bara på soffan o kollade på heroes i laptopen medan edward var på futsal träningen. längtade tills han kom hem :) så fort han kom hem då mådde jag lite bättre än tidigare. han är som en medicin för mig! <3 

/dessi

Kommentarer
Postat av: jennifer

Åhh nu e jag pi avis på dig som har sett den första film..får fråga nån kompis som kan se den med mig.. :)

Postat av: Pea

Åh vad spännande med sambolivet! =)

Jaa, jag trivs så bra på jobbet, men lite svårt när vi bor i VBG, pendlar och sånt... börjar letar nu efter en köplägenhet, lika bra det!...

Ja, usch förkylning, jag var det för några veckor sedan och detvar jobbig! Hoppas du bli bättre snart!...

Filmer verkar är bra, ska nog kolla på...=)

Tack, ja vi ska bli stark o det ska bli bra!,, puss

2008-10-08 @ 14:57:29
URL: http://artan.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Jaaa så hemskt gärna ta bilder på er och dina vänner någon dag :).

Det skulle bli skitfin.. :P

2008-10-09 @ 13:37:00
URL: http://lillapia.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Förresten kry på dig..Kram

2008-10-09 @ 13:37:44
URL: http://lillapia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Där ser man.. Kul att se dig en stund från igår :)

hava brava

2008-10-09 @ 14:07:44
URL: http://piggapelsin.blogg.se/
Postat av: jennifer

det e på ett lager i rotebro som lotta.d jobbar..:P inte precis min drömjobb men ..vill ju inte vara hemma o gör ingenting.. o jag vill ju göra en del saker..det måste man ha cash.. :)

2008-10-09 @ 21:36:09
URL: http://metrobloggen.se/sveannifer
Postat av: fanny

hehe ja man längtar allid efter en utomlandsresa. :P ja, vi vill också till thailand, kanske nästa år. :) trevlig helg, du med

2008-10-10 @ 11:13:22
URL: http://fannyemeliia.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Ja det gör jag gärna men jag gör inte gratis längre för många frågade mig och det är också hård jobb :). Annars kostar det 50 kr, billigt så passa på :P. Du avgör själv.

Krama

2008-10-10 @ 13:08:52
URL: http://lillapia.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Ja vi hörs via msn :).. Men som jag brukar säga till andra att skriv din önskemål, bilder eller inte och vad du vill jag ska skriva på header och skriv till min mail så det är lättare för mig att kolla igen om jag glömde nåt.

Det finns en bra med olika header, men jag härmar aldrig nåt för det är deras design och det är bra att veta ungefär vad du vill ha, kolla på http://www.annasara.net/2008/march/bloggdesigner-jag-gjort.html#comment Vi hörs..



2008-10-10 @ 14:40:49
URL: http://lillapia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback